Kontakta oss

Kontakt bildning

ikon för öppna och stäng meny

Kulturskola

Välkommen till Kinda Kulturskola!

Kulturskolan håller stängt vecka 6 och 7. Verksamheten öppnar igen vecka 9 efter sportlovet.

Förändringar med anledning av Covid19

Följande gäller för kulturskolans fortsatta verksamhet vårterminen 2021.

  • Grundskoleelever - teater, orkestrar och ensembler kommer att fortgå som vanligt om inget annat meddelas via kulturskolans lärare. Utlåning av blåsinstrument kommer att upphöra, kom därför ihåg att ta med instrument till lektionen/orkestern. Föräldrar! Ni som hämtar era barn väntar utanför kulturskolans lokaler så vi kan undvika trängsel. Det är också viktigt att tänka på att inte uppehålla sig mer än nödvändigt i kulturskolans lokaler.
  • Gymnasieelever - All verksamhet på kulturskolan för dig som går på gymnasiet kommer att genomföras digitalt eller ställas in. Vad som är aktuellt för just dig kommer du få information om via din kulturskolelärare som kontaktar dig. Ensembler och orkestrar kommer att ställas in och ny information kommer när vi drar igång igen.

Vid eventuella frågor kontakt din lärare eller kulturskolechefen, kontaktuppgifter nedan.

Kom ihåg! Det är viktigt att du inte kommer om du har minsta symptom.

Höstterminen 2015 startade vi upp Kulturskola i Kinda kommun. Här får barn och ungdomar möjlighet att utveckla sig inom musik och teater. Hos oss kan du starta redan när du är 7 år och vara aktiva ända till du slutar gymnasiet.

Många inriktningar, stilar, genrer, ensembler och orkestrar finns att välja bland. Kulturskolan har en bred utåtriktad verksamhet där ett 50-tal små och stora uppträdanden ges varje läsår.

Kulturskolan undervisar alla elever i grundskolan inom klassorkester i hela Kinda kommun.

Kulturskolan undervisar nästan 350 barn och ungdomar varje vecka. Vi finns i Kisa, Rimforsa och Horn med olika inriktningar.

Varmt välkomna till oss på Kinda kulturskola!

Kontakt