• Mys i sjöriket Kinda!

  Det finns många bra anledningar till en mysig utflykt till Sjöriket Kinda. Vad sägs om höstmys, julmys, vintermys eller varför inte fredagsmys?

  Mys i sjöriket Kinda

 • Vinteraktiviteter för stora och små

  Det finns mycket att göra och uppleva i Kinda även på vintern. För dig som vill åka längdskidor finns det fina elljusspår i Kisa, Horn och Rimforsa. Att åka skridskor i naturen ger en härlig frihetskänsla. Vill du åka skridskor på land så finns det ett flertal isbanor runt om i Kinda.

  Vinteraktiviteter för stora och små

 • Amerikadagarna 2023

  Vartannat år sedan 2009 har vi arrangerat Amerikaveckan i Kinda-Ydre – en vecka med mängder av aktiviteter med anknytning till den svenska emigrationen till Nordamerika som startade på allvar med Peter Cassels avresa från Kisa i maj 1845.

  Amerikadagarna 2023

 • Frihetskänsla till fots

  Att vandra är ett bra sätt att varva ner och komma naturen riktigt nära. Du kan vandra på egen hand eller med guide och oavsett om du är nybörjare eller en van vandrare finns det något för dig. I Kinda vandrar du genom hagmarker och djupa skogar, över kuperad terräng med raviner och berg och längs med Kindas många sjöar.

  Frihetskänsla till fots

 • Pröva fiskelyckan

  Tack vare det stora antalet sjöar med förstklassigt vatten vimlar det av fiskemöjligheter i hela Kinda. De stora sjöarna bjuder på ett spännande fiske för både nybörjare och mer rutinerade fiskare. Här finns bland annat gott om abborre, gädda, gös och röding.

  Pröva fiskelyckan