Viktig samhällsinformation

Krisinformation.se

Krisinformation.se är en webbplats som förmedlar information från myndigheter och andra ansvariga om hur de hanterar olika kriser - före, under och efter krisen. Webbplatsen riktar underlättar för dig att hitta rätt information.
Länk till krisinformation.se Länk till annan webbplats.

DinSäkerhet

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) kommunicerar genom webbplatsen DinSäkerhet.se till dig som privatperson. Webbplatsen handlar om risker och säkerhet och ger tips på hur du själv kan förebygga olyckor och skador i hem- och fritidsmiljö. Webbplatsen ger dig också redskap för att kunna agera på rätt sätt när olyckan eller krisen är framme.
Länk till dinsakerhet.se Länk till annan webbplats.

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap

På msb.se hittar du information om MSB:s verksamhet och det stöd som myndigheten erbjuder i arbetet med samhällsskydd och beredskap.
Länk till msb.se Länk till annan webbplats.

1177

På 1177.se finns tusentals medicinska artiklar om olika sjukdomar, besvär, undersökningar och behandlingar. Här hittar du också information om hälsa och förebyggande vård samt hur vården fungerar i Sverige. På temasidorna finns information, kunskap, råd och inspiration i olika ämnen eller utifrån olika livssituationer. Här hittar du filmer och reportage. Du kan också ta del av andras berättelser och upplevelser.
Länk till 1177.se Länk till annan webbplats.

SMHI

På SMHI´s webbplats kan du bland annat få information om aktuellt väder.
Länk till smhi.se Länk till annan webbplats.

Civilförsvarsförbundet

På civilförsvarsförbundets webbsida kan du hitta mycket information i form av tips och råd om hur du kan förbereda dig hemma samt information om hur civilförsvarsförbundet kan bidra i samhällets krisberedskap.
Länk till civil.se Länk till annan webbplats.