Skolmat

Barn som ska kunna prestera bra i skolan behöver en riktigt bra skollunch. Vi arbetar för att göra både maten och matstunderna så bra som möjligt.

God mat ger goda resultat

God mat och goda resultat hänger ihop. Därför arbetar kockar och personal med både elever och lärare för att se till att måltiderna är bra. Vi arbetar med att ha en likartad matsedel även om själva maträtten kan variera.

Det finns alltid ett salladsbord efter säsong, mjölk, hårt bröd och bordsmargarin. Maten serveras i en lugn och trivsam miljö och en del av personalen äter lunch tillsammans med eleverna.

Aktuella matsedlar

På skolmaten.se hittar du aktuella matsedlar. Du som har en smartphone kan använda appen Skolmaten för att se vad ditt barn får för mat i skolan. Sök på Skolmaten i Appstore för iPhone eller i Google Play för Android.

Du kan även länka in matsedeln i din kalender. Instruktioner finns på sidan Skolmaten via webben som du hittar under länkar här nedan. Leta upp rätt skola och klicka på "Lägg till i kalender".

 

Skolmjölk

Kommunen söker skolmjölksstöd för alla förskolor och skolor. Syftet med EU-stöd är att ge flera elever möjlighet att dricka mjölk i skolan

EU-logga skolmjölkstöd

Kontakt