Rimforsa

I Rimforsa bor du som inte vill välja bort något. Här kombinerar du vidunderliga naturupplevelser med stadspulsen och dess utbud. Mellan Rimforsa och Linköping åker du på under 30 minuter. Kommunikationsmöjligheterna är bra och du tar dig snabbt till jobbet och tillbaka med buss eller tåg. I hela Kinda har du alltid nära till vatten och natur och Rimforsa är inget undantag. Här kan du köpa tomt med möjlighet till båtplats.

Rimforsa samhälle erbjuder bra service som har det mesta i utbud till exempel mataffärer, bageri och bank. Det finns flera förskolor med närhet till natur och vackra utemiljöer. Skola finns upp till årskurs 6. Här finns även en folkhögskola precis vid stranden.

I Rimforsa är vattnet centralt i samhället med badplats och Kinda kanal som flyter förbi. Här badar du, fiskar eller åker ut med båten. Här finns också många föreningar och möjligheter till sportutövande. Alldeles i närheten finns också en av Sveriges största urbergsgrottor, Trollegater. I Rimforsa finns det alltid något att göra och med närheten till Linköping kan du alltid hitta på något. Eller så gör du absolut ingenting, Rimforsa är även en perfekt plats för det.

Rimforsa har storstadens fördelar på alldeles lagom avstånd och naturen, vattnet och tryggheten inpå husknuten (med tomtpriser lägre än storstaden).

Om vi lyckats övertyga dig om att Rimforsa är stället för dig, kika på tomtområdena till vänster, vi ser fram emot att få just dig som granne!