Information om coronaviruset
Kontakta oss

Kontakt bildningsförvaltningen

ikon för öppna och stäng meny

Fritidsgård

Fritidsgården är till för Kindas ungdomar årskurs 7 - årskurs 1 på gymnasiet.

Till fritidsgården kan du komma för att träffa kompisar, spela biljard, pingis, tv-spel, pyssla, fika, chilla, prata med oss fritidsledare eller delta i någon av våra temagrupper. Andra aktiviteter på kvällar och lov kan vara olika temakvällar, tävlingar/turneringar, övernattningar, resor, hajker, läger med mera. Vi ser gärna att du kommer till oss med dina egna idéer och tar initiativ till aktiviteter.

Följ oss gärna på Instagram och/eller Facebook för att se vad som är på gång. Se länk nedan

Fritidsgården ska vara en trygg mötesplats där de unga känner sig sedda och inkluderade.
Genom goda möten ska vi bygga relationer, uppmuntra till livslångt lärande, delaktighet, personlig utveckling och att hitta passioner.
Fritidsgården ska samverka med föreningar, näringsliv och andra organisationer och rikta verksamheten där den bäst behövs bland Kindas ungdomar.

Sommar 2020
Det är mycket som inte blir precis som vanligt. Flera av våra traditionella sommaraktiviteter kan vi inte genomföra i år. Men vi hoppas att det ändå finns något av det du ser här nedan som kan passa just dig! Vissa aktiviteter kräver föranmälan och har ett begränsat antal deltagare och då är det först till kvarn som gäller. För anmälan och frågor, prata med fritidsledarna på fritidsgården! Hoppas vi ses!

Kontakt

Du lämnar Kinda kommuns hemsida om 5 sekunder

Sidan du är på väg att besöka ligger inte på Kinda kommuns hemsida