Vi söker lotterikontrollant!

Kinda kommun söker dig som vill ha ett intressant och viktigt uppdrag som lotterikontrollant. Att ansvara för lotteritillstånd är ett uppdrag som Kinda kommun har enligt Spellagen och innefattar bland annat att utse en lotterikontrollant för varje lotteri som får tillstånd att bedrivas. I uppdraget som kontrollant ansvarar du för att bestämmelserna i Spellagen iakttas samt att hänsyn tas till Spelinspektionens allmänna råd.

Lotterikontrollanten utför sitt arbete på uppdrag av Kinda kommun som står för introduktion och stöd. Ett lotteriuppdrag tar sammanlagt cirka 1-2 timmar i anspråk. Ersättningen är knuten till inkomna lotteriansökningar och utgår som ett arvode baserat på insatsbeloppet för varje lotteri.

Du som söker bör ha lägst gymnasieutbildning eller motsvarande och några års arbetslivserfarenhet. Du ska ha lätt för att samarbeta och uttrycka dig i tal och skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet samt pålitlighet och skötsamhet. Det är en fördel om du har datorvana och har lätt för siffror.

Välkommen att sända in din ansökan till:

Kinda kommun
Kultur-, fritids- och turismavd
Box 1
590 40 KISA

Märk kuvertet ”Lotterikontrollant”.

Du kan också skicka din ansökan per e-post till lena.roos@kinda.se

Ansökan bör innehålla en kort beskrivning av dig själv och vad du gjort tidigare samt minst en referens.
Vi vill ha din ansökan senast 11 juni.

Har du frågor kring uppdraget så är du välkommen att höra av dig till:

Lena Röös, lotterihandläggare, lena.roos@kinda.se, 0494-191 01

Majlis Johansson, lotterikontrollant, johansson.mail@telia.com, 070-633 35 87