Passa på att testa padel under bankvarvet 3 juni!

Bankvarvet går av stapeln den 3 juni i Kullaparken i Kisa. Under dagen och kvällen kommer vi att hålla padelbanan öppen för er som vill testa! Vi håller med rack, bollar och instruktörer, så passa på!

Folkfest, motionsglädje, uppträdanden och mattält. Festivalstämning, musik, hejarop längs banan och prisutdelning vid målgång. Precis som det ska vara. Dagen B som i Bankvarv närmar sig. Den 3:e juni 2022 är det dags.

Klockan 18.00 går starten från Kullaparken i Kisa men redan från 16.00 kommer hela området sjuda av liv och rörelse, musik, pepp och uppvärmning inför loppet. Vill du, så kör du ditt eget race. Eller så samlar du ihop vännerna, grannarna eller släkten och deltar som lag. För att det är roligare tillsammans. Det viktiga är egentligen att du gör det. För din skull, för hälsa och välmående. Och för glädjen i vår gemensamma bygd! Läs mer om bankvarvet och anmäl dig här.

Vi förbereder även för en boulebana i Kullaparken och har vi turen med oss och den hinner bli färdig kommer det även finnas möjlighet att testa på boule!

Bild på Padelbanan i Kullaparken Kisa