Information om coronaviruset
Kontakta oss

Kontakt

ikon för öppna och stäng meny

Ny samhällsbyggnadschef

Vi är glada att kunna presentera och välkomna Bita Almasian som ny samhällsbyggnadschef för samhällsbyggnadsförvaltningen i Kinda kommun.

Det är nu en vecka sen som min anställning som samhällsbyggnadschef på Kinda kommun blev klar. Kommunchef Rosie-Marie Fors och jag skrev på avtalet vid fontänen i Trädgårdsföreningen i Linköping. Det var en solig och vacker försommardag och jag tänkte att det blev en väldigt speciell och fin start på ett spännande uppdrag jag har fått förtroendet att axla. Jag ser fram emot 1 september när jag ska börja jobba på Kinda kommun.

Jag heter Bita Almasian och bor med min sambo i Linköping. Jag har bott och verkat i Östergötland sedan 2004.

Det som lockade mig till tjänsten som samhällsbyggnadschef i Kinda kommun är bredden i uppdraget. Samhällsbyggnadsförvaltningen spänner över ett stort verksamhetsfält. Kinda är en vacker kommun med oslagbara naturtillgångar. Kindaborna är stolta över sin bygd. Jag ser framemot att lära känna Kinda mer och bidra till att utveckla kommunen utifrån dess fina förutsättningar.

För närvarande jobbar jag som byggchef på HSB Östergötland. Jag ansvarar bland annat för företagets byggverksamhet, nyproduktion av bostäder och renovering och förvaltning av befintliga fastigheter. Det har varit några roliga, lärorika och spännande år. Innan HSB jobbade jag som detaljplanchef på Linköpings kommun. Det var ett mycket spännande uppdrag i samverkan med näringslivet, politiker och kommunmedborgare.

Bita Almasian

Du lämnar Kinda kommuns hemsida om 5 sekunder

Sidan du är på väg att besöka ligger inte på Kinda kommuns hemsida