• Avstängt körfält på Grönedegatan i Kisa 11/9-25/9 , läs mer >>

Ny kundtjänst för VA och renhållning från 1 oktober!

Från och med 1 oktober kommer vi samverka med kommunerna Söderköping, Valdemarsvik och Åtvidaberg kring administration inom området vatten, avlopp och renhållning. Detta innebär att när du kontaktar oss för exempelvis fakturafrågor eller frågor om tömning kommer du att hamna hos kundtjänsten i Söderköping.

Du kommer, precis som tidigare, kunna komma kontakt med kundtjänsten via telefon eller e-post, men från och med 1 oktober nås de via 020-23 30 22 eller va.renhallning@soderkoping.se, fram tills dess gäller ordinarie nummer och e-post. Telefontider för kundtjänsten är vardagar 09:00-11:30 och 13:00-14:00.

Genom att samverka inom dessa frågor har vi möjlighet att vidareutveckla våra system för att kunna ge ännu bättre service till våra kunder!

Nästa faktura som når dig kommer därför att se annorlunda ut, på fakturan kommer Kindas kommunvapen finnas och på kuvertet kommer loggan för kundtjänst att finnas. Känner du minsta tveksamhet kring fakturan när den kommer, så är du varmt välkommen att kontakta vår växel 0494-190 00.

Bild på färggranna höstlöv liggandes på marken