Information om coronaviruset
Kontakta oss

Kontakt

ikon för öppna och stäng meny

Ny chef för kultur, fritid och turism i Kinda

Lena Axelsson är Kindas nya chef för avdelningen kultur, fritid och turism på Samhällbyggnadsförvaltningen. Hon har bred erfarenhet av flera av avdelningens verksamheter och tillträder sin tjänst 1 februari 2019.

- När jag fick erbjudandet om tjänsten i Kinda blev jag mycket stolt och glad! Att få arbeta i den vackra Kindabygden som sedan några år också är min hembygd, känns fantastiskt! Kinda har så mycket att erbjuda och jag ser med förväntan fram emot de utmaningar och möjligheter jag kommer ställas inför.

- Jag ser självklart också fram emot att få lära känna medarbetarna och att få jobba tillsammans på förvaltningen och med andra i kommunen. Det som bland annat lockade mig med tjänsten var bredden, att få arbeta inom flera områden, något som jag gjort tidigare i Vadstena kommun. Nu kommer jag närmast från en tjänst som bibliotekschef i Linköpings kommun.


Förvaltningschef Bita Almasian fortsätter. - Det är med stor glädje och stolthet jag presenterar Lena Axelsson som Kindas nya chef för avdelningen kultur, fritid och turism på Samhällsbyggnadsförvaltningen. Lena har bred erfarenhet av flera av avdelningens verksamheter. Med Lenas gedigna erfarenhet av ledarskap och verksamheterna får Kinda kommun en viktig kompetens som vi behöver ha för att möta våra möjligheter och utmaningar.

Rekryteringsprocessen väckte stort intresse. Vi hade 39 och många kompetenta sökanden. Jag tror intresset för tjänsten var så stort eftersom det är ett spännande och komplext uppdrag, i en kommun med framåtanda och planerade satsningar på tillväxt och utveckling av verksamheterna och kommunen. Närheten till våra kunder och medborgare är också en extra fin krydda i vardagen som lockar många.
Lena börjar sin tjänst 1 februari 2019 och vi välkomnar henne hjärtligt till Kinda kommun

Du lämnar Kinda kommuns hemsida om 5 sekunder

Sidan du är på väg att besöka ligger inte på Kinda kommuns hemsida