Inhägnad hundrastplats i Rimforsa och Kisa

Kontakta oss

Kontakt kommunstyrelsens förvaltning

Inhägnad hundrastplats i Rimforsa och Kisa

Beskrivning av förslaget:

Då det finns många hundar i Rimforsa och Kisa skulle det vara önskvärt med en större inhägnad, där hundar kan få springa lösa och leka med andra hundar. Det skulle vara bra om det fanns latrinpåsar uppsatta!! Inhägnaderna skulle vara bra vid Hackel i Rimforsa och vid Kap Jocke i Kisa.

Förslaget insänt av Therese Bergenhök.

Förslaget röstbart mellan 18 januari-18 mars 2012.

Totalt antal röster under tiden: 30 st.

Återkoppling på förslaget:

Vi vill börja med att be om ursäkt för att svar dröjt så länge på ditt förslag gällande hundrastgårdar. Ditt förslag fick 30 gilla-markeringar.

När det gäller hundrastplats i Rimforsa är Hackel en del i en större plan gällande hur vi ska utveckla Rimforsa och ta tillvara på alla de möjligheter som orten har. I dagsläget är det inte aktuellt att använda området som hundrastplats.

Gällande Kisa är det inte heller aktuellt med en hundrastplats. De tätortsnära områden kommunen äger behöver prioriteras för andra ändamål.

Återigen ber vi om ursäkt för att svaret har dröjt alldeles för länge. Vi har nu ändrat rutinerna för Kindaförslaget och kommer i framtiden att vara snabbare på att återkoppla. Vi ser fram emot eventuella framtida Kindaförslag som du kommer lägga!

Trevlig sommar!

Malin Forsberg
Informationsansvarig

Kontakt

Du lämnar Kinda kommuns hemsida om 5 sekunder

Sidan du är på väg att besöka ligger inte på Kinda kommuns hemsida