Information om coronaviruset
Kontakta oss

Kontakt kommunstyrelsens förvaltning

ikon för öppna och stäng meny

Aktuella förslag

Här kan du se alla aktuella Kindaförslag. Observera att lagda förslag dyker upp här först efter att de manuellt har granskats och godkänts utifrån kommunens bedömningskriterier.

För att kunna rösta på ett Kindaförslag behöver du identifiera dig med Bank-id eller Freja eID. Kinda kommun använder sig av denna typ av identifiering för att säkerställa att det enbart går att rösta på ett förslag en gång. När omröstningen är avslutad raderar vi alla personuppgifter om dig som har röstat. Den rättsliga grunden för hantering av personuppgifterna vid omröstning är samtycke.

 • 2020-06-02
  Kullaparken i Kisa
  Sedan konstgräset gjort entré i Kinda kommun och Kisa , så har grusfotbollsplanen i Kullaparken, gjort sitt,och är nu förlegad.
  Grusplanen i kombination med de gamla asfalterade tennisbanorna, som inte heller brukas till det de en gång var ämnade för, borde utgöra en god grund för att sporten Padeltennis, som får allt större fäste hos Kindabefolkningen, men som tyvärr kräver pendling i dagsläget, skulle kunna få sin plats även i vår kommun.
  Personer som gillat: 6, slutdatum: 2020-08-01

  Gilla detta förslag! länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 • 2020-05-06
  STÅNGÅGÅRDENS KÖK
  MITT FÖRSLAG ÄR ATT ÖPPNA
  STÅNGÅGÅRDENS KÖK

  Personer som gillat: 146, slutdatum: 2020-07-10

  Gilla detta förslag! länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Blanketter och E-tjänster

Kontakt

Du lämnar Kinda kommuns hemsida om 5 sekunder

Sidan du är på väg att besöka ligger inte på Kinda kommuns hemsida