Information om coronaviruset
Kontakta oss

Kontakt

ikon för öppna och stäng meny

Skollunch för gymnasieelever

Alla elever som går i gymnasiet på annan ort och har behov av skollunch har nu möjlighet att få det via vårt skolkök i kommunen. Från och med torsdag 16 april kommer matlådor delas ut till de elever som anmäler intresse för det. Eleverna väljer i anmälan om de vill hämta ut dem i Horn, Kisa eller Rimforsa. I menyn kan du anmäla ditt intresse för vecka 16, senast fredag 10 april klockan 12:00.

Enligt rekommendation från Folkhälsomyndigheten så undervisas tillsvidare gymnasieskolans elever via distans- eller fjärrundervisning för att förhindra eventuell smittspridning av coronavirus i samhället och skydda våra äldre medborgare och andra riskgrupper.

Du som i vanliga fall går i gymnasieskola i annan kommun men är folkbokförd i Kinda kommun kan nu boka dina lunchlådor i förväg för en hel vecka i taget, men du hämtar din låda den aktuella dagen du beställt mat för, varje ordinarie skoldag. Du kan alltså inte hämta lunchlådor för en hel vecka.

Du måste boka dina lunchlådor senast klockan 20:00 torsdagen innan den vecka som du vill ha lunchlådorna, för vecka 16 gäller 14/4 klockan 20:00. Till exempel beställ senast torsdagen den 16/4 klockan 20:00 för lunchlådor den 20-24 april.
Lunchlådan hämtar du sedan där du har anmält att du vill hämta den.
Rimforsa skola, köksingången, skolmatsalen klockan 8:30-10:30 eller 13-15.
Kisa Värgårdsskolan, fritidsgården klockan 8:30-10:30 eller 13-15.
Horns skola, skolmatsalen, mellan klockan 9-12.30.

Observera! Det är kalla matlådor som delas ut och det är förskjutning med en dag.
Här hittar du matsedeln.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hjälp oss också att minska matsvinnet! Om du beställer lunchlådor som du sedan inte hämtar ut kan du förlora möjligheten att kunna beställa lunchlåda.

Lunchbokning för vecka 22 gör du här

Lunchbokning för vecka 23 gör du här

Lunchbokning för vecka 24 gör du här

För frågor gällande skollunch till gymnasieelever kontakta växeln 0494-190 00.

Du lämnar Kinda kommuns hemsida om 5 sekunder

Sidan du är på väg att besöka ligger inte på Kinda kommuns hemsida