Skollunch för gymnasieelever

Alla elever som går i gymnasiet på annan ort och har behov av skollunch har nu möjlighet att få det via vårt skolkök i kommunen. Från och med måndag 11 januari kommer matlådor delas ut till de elever som anmäler intresse för det. Eleverna väljer i anmälan om de vill hämta ut dem i Horn, Kisa eller Rimforsa. Du hittar aktuellt beställningsformulär via länk nedan.

Enligt rekommendation från Folkhälsomyndigheten så undervisas gymnasieskolans elever via distans- eller fjärrundervisning för att förhindra eventuell smittspridning av coronavirus i samhället och skydda våra äldre medborgare och andra riskgrupper. Distansundervisningen kan ske växelvis med undervisning på plats.

Du som i vanliga fall går i gymnasieskola i annan kommun men är folkbokförd i Kinda kommun kan nu boka dina lunchlådor i förväg för en hel vecka i taget, men du hämtar din låda den aktuella dagen du beställt mat för, varje ordinarie skoldag. Du kan alltså inte hämta lunchlådor för en hel vecka.

Du måste boka dina lunchlådor senast klockan 20:00 torsdagen innan den vecka som du vill ha lunchlådorna, till exempel beställ senast torsdagen den 3 december klockan 20:00 för lunchlådor den 7 december.
Lunchlådan hämtar du sedan där du har anmält att du vill hämta den.
Rimforsa skola, köksingången, skolmatsalen klockan 8:30-10:30 eller 13-15.
Kisa Värgårdsskolan, lastbryggan till köket åt Värgårds Udde till (ring på klockan), klockan 8:30-10:30 eller 13-15.
Horns skola, skolmatsalen, mellan klockan 9-12.30.

Observera! Det är kalla matlådor som delas ut och det är förskjutning med en dag.
Här hittar du matsedeln.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Hjälp oss också att minska matsvinnet! Om du beställer lunchlådor som du sedan inte hämtar ut kan du förlora möjligheten att kunna beställa lunchlåda. Du kan avboka matlåda här

Det är också möjligt för någon annan att hämta ut matlådan åt dig om du inte har möjlighet att hämta den själv.

För frågor gällande skollunch till gymnasieelever kontakta växeln 0494-190 00.

Om du studerar på kommunal gymnasieskola i Linköping så finns det möjlighet att hämta matlåda via skolkök i Linköping, till exempel om du är inackorderingselev. Via länken nedan hittar du mer information kring det.

Beställning

Vecka 19

Vecka 20

Vecka 21

Vecka 22

Vecka 23