Kontakta oss

Kontakt

ikon för öppna och stäng meny

Förändringar i kommunens verksamheter

Sidan uppdaterad 2020-12-28
Med anledning av de skärpta allmänna råden kommer det att ske förändringar inom våra verksamheter. Dessa kan meddelas på olika sätt, till exempel via vår hemsida, direkt till de som berörs eller via affischer. Om du är osäker vad som gäller, ta en kontakt direkt med aktuell verksamhet. Alla beslut tas utifrån rekommendationer från myndigheters bedömningar och rekommendationer.

Fritidsgården

Fritidsgården håller sin verksamhet öppen som vanligt för de ungdomar som går årskurs 7-9 på Värgårdsskolan. Ungdomar som går årskurs 1 på gymnasiet får just nu vänta med att besöka fritidsgården. Detta gäller tills nya beslut tas.

Inte möjligt att boka idrottshallar och gymnastiksalar

I och med nya riktlinjer är det inte möjligt att boka idrottshallar och gymnastiksalar fram till och med 24/1, beslutet kan komma att förlängas. Detta gäller även för deltagare under 15 år.

Kulturskolan

Följande gäller för vårterminens verksamhet:

  • Grundskoleelever - teater, orkestrar och ensembler kommer att fortgå som vanligt om inget annat meddelas via kulturskolans lärare. Utlåning av blåsinstrument kommer att upphöra, kom därför ihåg att ta med instrument till lektionen/orkestern. Föräldrar! Ni som hämtar era barn väntar utanför kulturskolans lokaler så vi kan undvika trängsel. Det är också viktigt att tänka på att inte uppehålla sig mer än nödvändigt i kulturskolans lokaler.
  • Gymnasieelever - All verksamhet på kulturskolan för dig som går på gymnasiet kommer att genomföras digitalt eller ställas in. Vad som är aktuellt för just dig kommer du få information om via din kulturskolelärare som kontaktar dig. Ensembler och orkestrar kommer att ställas in och ny information kommer när vi drar igång igen.

Vid eventuella frågor kontakt din lärare eller kulturskolechef Mathias Engå.
Kom ihåg! Det är viktigt att du inte kommer om du har minsta symptom.

Alla elever/föräldrar har eller kommer informeras direkt av respektive lärare.

Bibliotek

Samtliga bibliotek är stängda från och med 2 november till och med 24/1 2021, men kan komma att förlängas. Telefontid 0494-191 00 måndag-fredag klockan 11-16. Reservera böckerna hemifrån på Götabibliotekens hemsida eller ring oss på nummer 0494-191 00 under vår telefontid vardagar kl.11-16. Det går även bra att mejla oss via biblioteken@kinda.se vi svarar så gott vi kan under vår kontorstid. Det går bra att hämta reserverade medier enligt:

  • Kisa måndag, tisdag och onsdag mellan klockan 14-18, torsdag-fredag mellan klockan 14-16, hämtas på baksidan av biblioteket vid personalingången. Kontakta biblioteket via telefon innan avhämtning.
  • Rimforsa måndag och onsdag mellan klockan 14-18, hämtas i entrén. Kontakta biblioteket via telefon innan avhämtning.
  • Horn tisdag mellan klocka 14-18, hämtas i entrén. Kontakta biblioteket via telefon innan avhämtning.

Observera avvikande öppettider under helgerna, du hittar aktuella tider här

Endast förbokade besök till kommunhuset

För att minska smittspridning tar vi bara emot förbokade besök i kommunhuset. Detta gäller tills nya besked kommer. Besök bokas via telefon 0494-190 00 eller e-post fornamn.efternamn@kinda.se

Kontakta oss allra helst via telefon eller e-post då vi för tillfället bygger om receptionen och den är stängd 24/11-4/1.