Textilverket

Kreativ formgivning och design mitt ute i naturen.

Textilverket - konsthantverk med funktion i natursköna Kättilstad. På landet utanför Rimforsa, i vackra Kättilstad med utsikt över sjön Striern, ligger Textilverkets kreativa studio och gårdsbutik "Finurliga ting".

Gårdsbutik

I gårdsbutiken erbjuds inspirerande och unikt textilhantverk - allt från inredning och dekorationer till kläder, accessoarer och väskor. Produkterna har ofta en finurlig dubbelfunktion och är producerade i hållbara material med fokus på miljö och kvalitet. Unikt och lokalt hantverk som måste upplevas på plats med andra ord! Betalar gör du med kort eller Swish.

Kurser

Här erbjuds också skräddarsydda kurser och workshops med fokus på kreativt skapande i textila material. Samla dina vänner, kollegor eller familjen och upptäck skaparglädjen tillsammans.

Design

Textilverket designar och tillverkar också dekorativa ljudabsorbenter för privat och offentlig miljö. Unika konsthantverk som kombinerar ljuddämpande funktion med ett konstnärligt uttryck.

Varmt välkommen till Kättilstad!

Information

Öppettider:
Butiken är öppen enligt överenskommelse.

Hemsida:
www.textilverket.se

Kontakt

Telefon:
070-677 38 22

E-post:
lena@textilverket.se

Besöksadress:
Kättilstad Nedergård 1
590 46 Rimforsa

Vägbeskrivning:
Åk till Kättilstad kyrkby, strax utanför Rimforsa i riktning mot Åtvidaberg. Passera Kättilstad kyrka en liten bit - butiken ligger i det gula stockvirkeshuset på höger sida. Parkering vid brevlådorna, längs det gröna staketet.