Bockshult Education

Djur, yoga och natur

Bockshult Education arbetar med undervisning, utbildning samt event inom djur och natur. Här hittar du djur som hålls i en så naturlig miljö som möjligt. De arbetar med bevarandearbete och håller främst hotade lantraser av olika slag, men du hittar också en del andra husdjur samt exotiska djur på gården.

Aktiviteter

  • Barn- och familjeaktivitet bland djuren på gården (djurkel, gårdsbesök). Passar barnfamiljer och är speciellt anpassat till lite mindre barn. Under en och en halv timme får ni möjlighet att kela och mata gårdens snälla och gosiga djur, bland annat höns, kaniner, marsvin och sköldpaddor. Besöket avslutas med häst och vagn och/eller rider. Det finns små hästar som passar även de minsta barnen från 2 år och uppåt.
  • Ponnyridning/körning och turridning för barn
  • Oknyttstig, naturguidning
  • Pass i ashtangayoga. Boka en prvat klass för större eller mindre grupper, familjen eller kompisgänget. Ashtangayogan är en fysisk form av yoga. Den ger styrka och smidighet. Den passar alla och utvecklar kontroll över kroppen, andningen och sinnet. Ashtangan följer en given serie vilket gör att du så småningom kan falla in i en rytm med fokus och andning samtidigt som du rör dig genom övningarna.

Priser hittar du på hemisdan.

Information

Öppettider:
Endast bokade besök. Bokning sker via telefon eller e-post.

Hemsida:
www.bockshult.education

Kontakt

Telefon:
070-958 43 33

E-post:
helena@bockshult.education

Besöksadress:
Högtomta Boxhult
590 39 Kisa