TEXTER OCH BUDSKAP

Här finns ett antal texter och budskap som får användas i marknadsföringen av Sjöriket Kinda. De argument som vi använder när vi pratar om Sjöriket Kinda är följande:

GRÖN GEMENSKAP

I Sjöriket Kinda hittar du mer tid för livet och familjen. Du lever ett med naturen och det är lätt att leva på ett hållbart vis. Här är öppet och välkomnande och det finns en social gemenska. Här hittar du hållbarhet för generationer. Helt enkelt ett grönt liv på en grön plats!

VIDUNDERLIGT VATTENRIKE

Sjöriket Kinda är sjönära boende. Här hittar du vattenburen rekreation och det vackra Kinda kanal. Här är det bad, plask och njutning som gäller och det vävs samman i en sammanhållen destination. Helt enkelt sjöliv och sjödoft året runt!

NATURLIGT NÄRA

Sjöriket Kinda är nära natur och vatten var du än befinner dig i området. Nära ett aktivt liv, skola och service. Du har alltid nära till upplevelser, kultur och Linköping. Framförallt är det nära till varandra. Helt enkelt det bästa av två världar!

TRYGG (TILL)VÄXTPLATS

Sjöriket Kinda är ett paradis för barnfamiljen. Idrott för många och ett piggt friluftsliv. Här hittar du ett grönt entreprenörsskap och utvecklingsmöjligheter. Helt enkelt här vill man leva!

TONLÄGE

När vi pratar om Sjöriket Kinda ska tonläget vara positivt, personligt och lockande. Vi använder en enkel och rak kommunikation och arbetar gärna med storytelling där det är möjligt. Mottagaren ska känna sig tilltalad, engagerad och nyfiken på Sjöriket Kinda.

 

morgondimma över sjö